priser

Ebozz Brodyr - din brodyrbutik på nätet!

         

1-5 brod

15 kr/1000:e stygn

6-10 brod

12,50 kr/1000:e stygn

11-30 brod

10 kr/1000:e stygn 

Fler

-begär offert

 Det enklaste är att Ni ser vilket motiv Ni är intresserade av, vilket plagg, väska, handduk eller annat och skicka sedan förfrågan till mig. Känn Er inte besvärade av att bara fråga även om Ni inte beställer, jag vet ju själv hur det är när jag skall köpa något.

Jag gör enbart brodyrkort också och då är priserna från 600 kr och uppåt beroende på stygnantal och tid det tar att göra dem. En provbrodyr skickas också med. Då kan Ni få broderat på närmsta ställe där Ni bor och det sparar Ni pengar på och jag på tiden. 


Repeatorder 100 kr per motiv. Skall jag  ändra färgställningar, tecken eller annat på befintliga hundar så att de skall likna Er hund tar jag ut ersättning för denna tid. Timdebitering 250 kr/tim. Brodyrkortskostnad för brodyr här är från 250 kr (mkt enkelt motiv)   annars från 600 kr och är det väldigt stort och avancerat så är det från 1000 kr.  Enstaka beställningar är också dyrare nu då mycket av min tid går åt att ställa in maskinen och byta trådar och ramar och det betalar inte ett enstaka motiv med de gamla priserna.  


Vid akuta brodyrer (inom några dagar) där jag måste skjuta på andra jobb är priset dubbelt upp. Måste göra något då jag hela tiden har jobb som väntar och några sätter i system att komma i sista minuten gång på gång och missbrukar min tjänstvillighet och det inkräktar på min fritid och på andra kunders tålmodiga väntan.

Minimiavgift för beställning är 100 kr, priser inkl moms men sen tillkommer porto och ev postförskottsavgift. Jobben görs i den ordning pengar skickas hit, inte efter beställningstillfället då det blir mest rättvist för alla. Jag slipper då också ha färdiga jobb som ligger och väntar. Till Er som vill ha förstoringar av motiv - jag har inte tid att göra förstoringar på hundar en tid framöver i alla fall. Blir stressad av att ha det hängande över mig när jag har fullt med brodyrjobb.

Webmaster Elna Ljung                                 Hemsida: http://www.ebozzbrodyr.com  

                                                     © Ebozz Brodyr/Elna Ljung