Nyheter

Ebozz Brodyr - din brodyrbutik på nätet!

         

Jag blev pensionär i april i år men jobbar när jag känner för det ändå. Så svarar jag inte så är jag nog ute och kör motorcykel eller gör något annat kul. Skicka sms eller mail (då några telesvar är svåra att höra och ibland hemligt nummer och då kan jag ej återkomma). Ha det så gott ni kan nu i Coronatider och jag är i riskzonen så vill inte ha hit sjuka personer och inga långa besök här. Hämta och lämna är ok men själva jobbdiskussionerna får vi ta via tel, mail eller sms. Messenger är väldigt bra också.


GDPR - Jag sparar enbart fakturauppgifter i mitt VISMA-bokföringsprogram (namn, adress, telefonnummer och organisationsnummer och mailadress) samt fakturakopior i min bokföringspärm. I min orderbok står enbart namn och telefonnummer.  Jag har också er som mailat era mailadresser. Jag lämnar inte vidare några uppgifter alls till någon. Om ni vill veta mer så hör av er.


 

 Kan också tala om att jag inte säljer några brodyrkort av hundarna - de jag själv gjort äger kunderna och de andra äger Embird rättigheterna till så man får inte sälja vidare. Men för att vara hygglig mot alla er som sitter hemma med era maskiner och vill brodera hundar så kan ni köpa dem på embird.com. Skriver detta då jag får telefonsamtal och mail så ofta ang det så då sparar vi tid både ni och jag.

Efterlyser också silhuetteckningar eller andra teckningar som ni har rättigheterna till (som det går att sätta stygn efter utan för många klippstygn=delar som inte sitter ihop med andra motivdelar) - ett exempel är chihuahuan på hundsidan. Dessa motiv blir billigare och är snabbare att göra än ett helfyllt motiv. Kan bli väldigt fina i rätt färger på rätt sak. Man kan också göra dem som applikationer=med tyg i annan färg i mitten. Har ni andra tankegångar kring brodyrer så hör av er. Alltid kul att drifta idéer. Ha det gott så länge.

Dessa två fina killar har jag haft förmånen att ha haft under några år. Tyvärr dog de alldeles för tidigt i sjukdomar. Nu skall jag vänta några år innan jag skaffar någon ny hund igen. Bozz och Hozz är inte så lätta att ersätta då de var två otroligt fina och lojala vänner. RIP

Webmaster Elna Ljung                                 Hemsida: http://www.ebozzbrodyr.com  

                                                © Ebozz Brodyr/Elna Ljung