Erbjudande

Ebozz Brodyr - din brodyrbutik på nätet!

         

Erbjudande - Jag har "gammeldags" kepsar i olika färger och format som jag säljer för 10 kr/st inkl moms som är lätta att brodera på för  er som har små brodyrmaskiner. Lätta att vika och få in i kepsramarna eller att brodera på om man lägger dem ned på ramen som har klisterbacking. Jag använde såna när jag hade mina små maskiner. Jag kan fotografera dem om ni skriver ett mail om ni är intresserade.


Har  färdigbroderade kepsar, tröjor, jackor, västar, handdukar, gästhanddukar mm som jag säljer billigare p g a att de blir dammiga när de hänger här när jag broderar. Du får maila eller ringa och höra om jag har ditt motiv här färdigt. Jag kan fotografera av kepsen eller vad det nu skulle vara, så att Du kan se hur det ser ut innan Du ev köper.


Har många golfhanddukar här så har Du en vän som fyller år som spelar golf, så är det en uppskattad och personlig present. Du kan då välja mellan ett motiv, namnet, initialerna eller varför inte motiv på en sida och namn eller initialerna på andra sidan (handdukarna är ju vikta två gånger så man ser båda sidorna). Handdukarna finns i rött, marin och grönt. Förresten så behöver man inte spela golf för att uppskatta dessa handdukar för man kan brodera andra motiv också.


Polotröjor. En brodyr på halsen kan man inte missa om man vill göra reklam för sig, sin firma, kenneln, stuteriet, sporten, klubben eller varför inte ett djurmotiv. Tryck på klädknappen och följ länken där så hittar Ni tröjorna. Se på travkuskarna - de har sitt namn där och det syns verkligen.

Webmaster Elna Ljung                                 Hemsida: http://www.ebozzbrodyr.com  

                                  © Ebozz Brodyr/Elna Ljung