Företaget

Ebozz Brodyr - din brodyrbutik på nätet!

         

FÖRETAGET EBOZZ  BRODYR (e-mail:ebozzbrodyr@yahoo.se)

Jag, Elna Ljung, är enskild företagare och driver företaget hemma.  Har kontor, syatelje, shop och lager i samma lilla lokal på tomten. Det jag till största delen sysslar med är stygnsättning av olika motiv från kunder (mest hundar har det varit, men nu mer och mer personliga motiv och logos) och brodering av dem. Jag har också köpt stygnsatta motiv, som jag har i datan men de är tyvärr så många att jag inte hinner sy upp dem och lägga in bilderna på hemsidan.

 

Angående stygnsättning så ansvarar beställaren för att rättigheter finns till det reproducerade materialet och Ebozz   Brodyr tar ej ansvar för rättighetsklarering. Jag skickar faktura på mina utgifter till kunder på varor som skickats per postförskott och som ej uthämtas av kunden. Detta är på hela beloppet om det är t ex ett företags- , kennel- eller något annat namn på. Då de är personliga så kan jag inte sälja dem till någon annan.

 

Vid brodyr på kundernas egna produkter finns risken att något oförutsätt händer och det inte går att kamouflera bort på något vis och då ersätter inte Ebozz Brodyr produkten. Så om Ni skall ha  en massa kepsar eller tröjor broderade och Ni absolut behöver ett visst antal - skicka åtminstone ett extra plagg för säkerhets skull. När det gäller brodyr så är det ibland som om maskinerna har eget liv och ibland händer det att de missar några stygn utan att man vet varför. Det kan vara att alla plagg inte är exakt lika fast de ser så ut vid en snabb blick och det märks inte förrän man broderat. Sedan är alla material olika att brodera på och jag har inte alla sorters tyg här för provbrodyr och då blir det skillnad i brodyren från mitt provexemplar till originalbrodyren på kundens material. När jag själv beställler kläder eller kepsar tar jag alltid någon extra så att kunden får de bästa exemplaren.